de Fotograaf

de Fotograaf

Als fotograaf is het maken van sprekend beeld mijn hoogste prioriteit!De foto’s maken dan het verschil, er zit meer achter dan alleen het plaatje. Deze motivatie zorgt voor een grote gedrevenheid in mijn werk. Ik werk graag samen met vormgevers en denk graag concepten uit voor projecten, met de input van anderen blijf je scherp en vernieuw je je denken.

Met de ervaring en kennis verzorg ik ook de cursussen. Voor mij is het een uitdaging om mensen verder te helpen op hun niveau. Door de opgedane ervaring in het onderwijs is het dan ook een tweede natuur om les te geven.

Kijk rustig rond op mijn website voor updates en dergelijke kun je mij ook op Facebook vinden (Studio Chevalking of Wilfred Chevalking).

dotSC_foto_001
Wilfred Chevalking
dot
dot
dot
SC_foto-015
dot
dot

CPN-Logo Studio Chevalking is aangesloten bij het Canon Professional Netwerk.