Marleen

Na enige oriëntatie op het gebied van fotografie cursussen kwam ik tot de conclusie dat een dergelijke cursus mij veel geld en tijd zou gaan kosten. Jammer…

Gelukkig viel toen de folder van Studio Chevalking in de bus. Zes lessen met uitleg over de basis van fotograferen met een spiegelreflex fotocamera. En voor een zeer aantrekkelijke prijs! Het feit dat er instructie gegeven wordt door een fotograaf die uit het basisonderwijs komt heeft mij over de streep getrokken. Ik ging er vanuit dat zijn onderwijservaring gelijk stond aan begrijpelijke uitleg ipv instructie in enkel vaktermen.

Al na de eerste les was ik zeer enthousiast! Begrijpelijke uitleg, alle vragen konden worden gesteld en geen stapel huiswerk mee, maar de vrijheid om zelf te oefenen met de opgedane kennis.
Na de eerste cursus was het voor mij een logische stap om ook met de fotograaf mee het veld in te gaan. Wederom leuke tips gekregen die ter plaatse toegepast konden worden.

Intussen heb ik diverse workshops en de cursus Lightroom gevolgd.
Ik kan het iedereen aanraden! Van jong tot oud, meer, minder of zelfs helemaal niet ervaren, iedereen zal waardevolle kennis opdoen bij Studio Chevalking.

Reacties uitgeschakeld voor Marleen