Wilfred Chevalking

Fotograaf – Studio Chevalking

Docent – Coach – Reiziger – Natuurliefhebber – Papa – Echtgenoot – Digitale Artiest

de Fotograaf

Tja… dat is voor jullie wel interessant natuurlijk, je wilt wel weten wie je de kneepjes van het vak gaat leren

In een notedop
Enthousiast, gedreven, passie voor beeld, help mensen graag verder, beleef graag dingen!

Onderwijs & Ondernemen
Met mijn roots in het onderwijs ligt Studio Chevalking dan ook in het verlengde met waar ik vandaan kom. Zo’n 8 jaar lang mocht ik voor de klas staan in het basisonderwijs. Nou heeft het ondernemen mij ook altijd bezig gehouden, in 2005/2006 was het een webdesign bedrijf die ik voor het onderwijs aan de kant zette om vervolgens in 2009 toch weer te gaan ondernemen en in 2011 de fotocursussen te beginnen en in 2016 hier fulltime op over te gaan.

de Fotostudio
Bij de oprichting in 2009 hield ik mij vooral bezig met opdrachten en fotoshoots binnen fotografie. Jarenlang was dit dan ook mijn voornaamste bezigheid en heb ik enorm veel ervaring opgedaan binnen het vak. Van editorial werk tot familieportretten tot reportagewerk, er zijn weinig facetten van fotografie die niet langs zijn gekomen.

Fotoblog
Ooit begon ik met een fotoblog in 2005, hierin schreef ik artikelen over fotografie, mijn bevindingen en ontdekkingen in deze wonderlijke wereld. Ik wist toen nog niet dat dit mijn werk zou gaan worden!
Want in 2011 begon ik met fotocursussen te geven, in 2016 maakte ik de stap naar fulltime lesgeven en begeleiden van mensen die met fotografie aan de slag willen.

de Fotocursussen
In de loop der jaren heb ik vele vele cursisten voorbij zien komen en met hun ook de vele verschillende camera’s, leerstijlen en moeilijkheden gezien waar mensen tegenaan lopen. Met deze kennis heb ik mijn lesprogramma ontwikkeld en blijf ik ieder moment mijn programma updaten om mensen verder te helpen.

Mijn passie
Dit lesgeven vind ik zo leuk dat het bijna een obcessie is om mensen verder te helpen. Hierom biedt ik ook uitgebreide hulpprogramma’s aan waarmee mensen vergaande begeleiding kunnen ontvangen en dat is weer de reden dat het zo aanslaat, mensen zien dat ik er plezier in heb

Nou, ik hoop dat je hiermee een klein beetje inzicht hebt gekregen wie je voor je hebt, kijk gerust ook even bij het kopje visie, daar vertel ik hoe ik tegen fotografie aankijk.

Groetjes Wilfred

Gebruikerservaringen

Default Avatar55

Enthousiaste, gemotiveerde instructeur met goede vakkennis. Legt duidelijk en boeiend uit. Veel voorbeelden en zelf proberen.
Heel interactief. Onstpannen sfeer en vragen stellen kan elk moment.

Veel handige tips die je niet even op het internet vindt.
Handige handouts om mee te nemen en aantekeningen op te maken.
Door de cursus ga je meer durven en proberen met je camera.

Ik vond(…)

Stel hier je vraag...

Contact kan ook via...

0642272219

icoon-25

Wij staan voor je klaar

06 42272219

Wat de fotostudio ook doet
Fototrips
Workshops
Fotoshoots
Sportfotografie
Reisfotografie

Social Media
Facebook/Instragram

Studio Chevalking
Eduard Schilderinkstraat 21a
7002JB  Doetinchem
Kvk – 09200973